Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.101 anbefalinger
På platformen har vi 97.894 håndværkere
Vi har indsamlet 373.673 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi gør det indledende arbejde nemt for dig

Da prisberegneren udregner en overslagspris på din mureropgave, er det en god idé at tage imod det gratis og uforpligtende besøg af en murer. Så kan du få klar besked om udførelsen og pris.

Fordelen ved at lade Murerpris.dk arrangere et møde for dig er, at du så selv slipper for at finde frem til en dygtig murervirksomhed. Vi samarbejder kun med murermestre vi kan stå inde for, så du er sikker på at få en god og kvalificeret murer på besøg.

Vi kommer i de fleste områder i Danmark, og kan give tilbud på alt fra badeværelser til facadeisoleringer. Du kan her læse mere om de områder vi kommer i:

Vi har med succes arrangeret møder i omegnen af blandt andet København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding, Holstebro, Esbjerg, Randers, Horsens, Herning, Roskilde og Vejle.

Ring direkte til kundeservice – tlf: 7022 8014 – hvis du ønsker at få arrangeret et møde med en håndværker med det samme.