Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.101 anbefalinger
På platformen har vi 97.894 håndværkere
Vi har indsamlet 373.673 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Opklæbning og lægning af fliser og klinker er præcisionsarbejde, der kræver viden om det korrekte underlag og valg af materialer, og selvfølgelig det rette håndelag. Derfor vælger de fleste også at få en erfaren murer til at udføre opgaven.

Når man skal have opsat eller lagt nye fliser eller klinker, er det væsentligt for prisen og brugen, hvilken slags man skal vælge.

Natursten eller keramiske fliser

Natursten kan ikke tåle lige så meget som keramiske fliser. De bliver lettere ridsede, og kan hverken tåle syre eller alle typer rengøringsmiddel. De har til gengæld et unikt udtryk og nuancer, som ikke kan efterlignes. Når de pudses op ligner de hurtigt nye fliser igen.

Størrelsen på hver enkelt flise har stor betydning for hvordan rummet kommer til at fremstå. Store fliser kræver ofte et stort rum. Både med hensyn til rumfornemmelsen og at få dem placeret ordentligt på væggene.

Når du vælger fliser eller klinker så husk: Mønster, stil og farve er meget præget af tiden og påvirker ligeledes rumfornemmelsen. Det er en langsigtet løsning at lade fliser/klinker i en neutral eller minimalistisk stil blive monteret. Så kan man bringe farver og tendenser ind gennem de let udskiftelige dele.

Alt afhængig af flisen/klinken varierer sværhedsgraden ved at lægge dem. Gør du brug af en fagmand, slipper du for at skulle bekymre dig om fliserne bliver lagt korrekt og pænt i forhold til overgange, hældninger og afslutninger.

I prisberegneren kan du vælge imellem luksusfliser og standardfliser.

En luksus-flise er typisk af natursten eller marmor. Du skal vælge denne gruppe, hvis du vil have en særlig flise eller klinke. En standard-flise er som udgangspunkt en traditionel, kvadratisk hvid flise.

Tilbage til oversigten