Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.101 anbefalinger
På platformen har vi 97.894 håndværkere
Vi har indsamlet 373.673 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Skalflex som løsning til efterisolering:

Har du det koldt og har svært ved at varme dit hus op, kan det være en god idé at få foretaget en facadeisolering.

Der findes mange forskellige producenter og løsninger til facadeisoleringer. En er Skalflex facadeisolering som kan levere en komplet pakke med isoleringsmaterialer og afsluttende overfladepuds.

En efterisolering af dit hus er en god investering der hurtigt betaler sig tilbage med en billigere varmeregning. Penge i lommen og ikke mindst et forbedret indeklima er ikke til at kimse af.

Vælg facadeisolering som opgavetype i prisberegneren og yderligere hvor mange mm. mineraluld du vil efterisolere med.

Find en murer til opgaven

Skal du have lavet en efterisolering med Skalflex facadeisolering, kan du undersøge prisen på en håndværker til opgaven her på Murerpris.dk. Med prisberegneren øverst på siden kan du indtaste din opgave og hurtigt modtage en vejledende pris på en murer til levering og montering af din facadeisolering.

Du modtager det vejledende prisoverslag pr. mail, så du kan få overblik over, hvad det koster at få efterisoleret dine mure.

Da prisoverslaget er beregnet efter højeste fællesnævner på landsplan vil det ikke give et nøjagtigt billede af, hvad det kommer til at koste at få en facadeisolering. Det er du nødt til at have en murer til at stykke sammen til dig baseret på en besigtigelse af dine husmure.

Vi ringer dig op i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du er interesseret i at få arrangeret et gratis og uforpligtende besøg af en murer.

Et murerbesøg er den eneste måde, hvorpå du vil få en konkret pris på udførelse af en ny facadeisolering. Vi samarbejder med murer over hele landet og kan arrangere møder med dygtige og professionelle murer fra dit eget lokalområde.