Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.101 anbefalinger
På platformen har vi 97.894 håndværkere
Vi har indsamlet 373.673 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Find en murer til dit murerarbejde:

Murerpris.dk har en række samarbejdspartnere i Sønderjylland, der har været med til at udføre facaderenoveringer og badeværelser i følgende områder:

  • 6000 Kolding
  • 6440 Augustenborg
  • 6650 Brørup

Hvis din facade trænger til at blive renoveret og du skal til at indhente tilbud og priser fra forskellige murermestre, kan Murerpris.dk gøre arbejdet lettere for dig.

Beregn en overslagspris i prisberegneren øverst på siden og du vil modtage en mail der giver dig en idé om prisniveauet for opgaven. Det er et godt udgangspunkt at have når du skal snakke med en murer om opgaven. Murerpris.dk vil i forbindelse med mailen, tilbyde et uforpligtende besøg med en af vores dygtige og erfarne murere. Denne vil komme og besigtige din aktuelle opgave og komme med et tilbud.

Vi har god erfaring med de murerfirmaer vi samarbejder med. Vi har arrangeret opgaver med blandt andet facadeisolering, efterisolering og nye badeværelser i Sønderjylland.

Gode tilbud og billige priser

Lad murerpris.dk arrangere dit første møde med mureren, så du kan komme i gang med dit renoveringsprojekt. Ring direkte på tlf: 7022 8014

Tilbage til oversigten