Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.101 anbefalinger
På platformen har vi 97.894 håndværkere
Vi har indsamlet 373.673 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vær kreativ, men praktisk, når du skal renovere badeværelset:

Vi har alle en idé om, hvordan vi gerne vil have badeværelset til at se ud. Vi går med store drømme, hvor enten plads eller økonomi er den eneste hindring for opførelsen af det fuldstændige drømmebadeværelse.

Når du skal beslutte dig for indretningen i dit nye badeværelse, kan det være behjælpeligt at lave en tegning og nogle udklippede elementer, du kan flytte rundt på. Det er en god måde hvorpå du kan få en fornemmelse og overblik for rummet og lege med indretningen for det nye badeværelse.

Et par fif til indretningen i badeværelset

  • Sørg for at der er god plads omkring toilet, vask og brus.
  • Placer spejlet så der er mulighed for at få naturligt lysindfald fra vinduer – helst som sidelys.
  • Placer brusenichen så der ikke bliver behov for særlig meget afskærmning. Kan man eventuelt undgå et bruseforhæng?
  • Godt oplyst spejl og vask område. Halogen burde ikke anvendes til at oplyse spejlet, da det giver meget hårde skygger i ansigtet. Brug det til at oplyse rummet.

Romantisk eller minimalistisk

Det er en god idé at gøre sig klart, hvad det er for en stil man ønsker i badeværelset. Når først det er besluttet, er det ofte nemmere at træffe beslutninger om fliser, armaturer, skabe, knage ol.

En tommelfingerregel er, at man skal holde det simpelt og ikke fylde for mange ting ind i badeværelset. Det er især vigtigt, hvis man ønsker en markant eller sprælsk flise.

Det er vigtigt at udnytte pladsen til opbevaring i badeværelset ordentligt. Et godt tip er at vælge skuffer frem for skabe til de mindre nips ting. Skuffer er bedre til at give overblik end dybe skabe, der ofte hurtigt bliver rodet og ufremkommelige.

Få et tilbud på et nyt badeværelse

Når du ved, hvad du skal have lavet i dit badeværelse, og næste skridt er at indhente tilbud på arbejdet, kan Murerpris.dk være vejen frem.

Via prisberegneren øverst på siden kan du finde frem til prisen på dit murerarbejde. Vælg opgavetype, indtast dine oplysninger og modtag en mail med et prisoverslag på opgaven. I forbindelse med mailen vil du blive tilbudt at få arrangeret et møde med en lokal murermester.

Du kan også vælge at ringe direkte til os på tlf: 7022 8014, og få arrangeret et møde med en dygtig murer med det samme.