Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.101 anbefalinger
På platformen har vi 97.894 håndværkere
Vi har indsamlet 373.673 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Der kan være mange årsager til at fliserne på badeværelset skal skiftes. Det kan også være du planlægger at bygge et helt nyt badeværelse, hvormed du også skal vælge fliser til badeværelse. Murerpris.dk guider dig igennem junglen af valgmuligheder.

Først og fremmest bør du måle dit badeværelse op. Når du vælger nye fliser til badeværelse har rummets størrelse afgørende betydning for det æstetiske udtryk. Således kan alt for store fliser virke unaturlige i et meget lille badeværelse. Det omvendte forhold gør sig dog ikke nødvendigvis gældende.

Det sammer gælder farvevalg. Prisen på badeværelsesfliser har meget lidt med farven at gøre, men gensalgsværdien af huset ændrer sig herefter. Det kan således anbefales at få levering og montering af nye fliser til badeværelse i hvide eller blå nuancer, da disse er de mest neutrale i et vådrum. Ønsker man farvespil og andre nuancer i sit badeværelse, anbefaler vi at det opnås med de mere udskiftelige dele.

Badeværelsesfliser, modeller

Grundlæggende fås vådrumsfliser – eller fliser til bad – i to modeller: Naturfliser og keramiske fliser.

Natursten til badeværelsesfliser er et smukt produkt, der kan give dit badeværelse et mere ’organisk’ præg. Du skal blot være opmærksom på at naturfliser til badeværelset er sværere at vedligeholde, end deres keramiske fætre. De tager mere imod kalkaflejringer og anden slitage, der forekommer naturligt ved almindelig brug af et badeværelse. Man skal ligeledes være opmærksom på rengøringsmidler. Vælger du naturfliser, kan din murermester vejlede dig med hensyn til vedligehold.

Keramiske fliser til badeværelset er mere robuste. Deres overflade – og fremstillingsmetode – gør dem mere resistente overfor slitage af forskellig art. Der er stort set ingen begrænsninger for hvilke rengøringsmidler man kan anvende, ligesom generelt vedligehold kræver mindre arbejde.

Former og farver på fliser til badeværelse

Du er sikkert nysgerrig efter valgmuligheder for fliser til nyt badeværelseFindes der fliser til badeværelse med mønstre? – Fliser til badeværelse med struktur? – Fliser til badeværelse med indbygget lys? Fliser til badeværelse med alternative former? Osv, osv.

Svarene er; ja. Der er naturligvis mulighed for at bestille hvad som helst af ovenstående. Med hensyn til de mest almindelige typer, kan du her på Murerpris.dk få beregnet prisen på badeværelsesfliser, i vores online beregner. Såfremt du har mere specifikke ønsker, skal du blot oplyse vores medarbejder om det når I taler i telefon. Så sørger vi for at videresende dig til en murermester, der kan løfte opgaven.