Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.101 anbefalinger
På platformen har vi 97.894 håndværkere
Vi har indsamlet 373.673 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Husets ydre er vigtigt, ingen tvivl om det! Sidder man en varm sommerdag og nyder morgenkaffen i haven, er det ubetinget en større nydelse hvis husmuren ikke er ved at krakelere og falde fra hinanden.

En moderne måde at udbedre en ’træt’ husmur er at få udført en facadepudsning. Husets facade kan derigennem fuldstændig skifte udtryk. Dit hus fremstår dermed ikke bare som ’nyt’, men kan præges helt efter din smag. Farver er den mest oplagte mulighed for at variere husets visuelle udtryk. Valgmulighederne er ikke længere begrænset af andet end lokalplanen i din kommune. Visse kommuner i landet har klare regler for, hvilke farver man må benytte på sit hus. Det kan derfor være en fordel at vide, før man bestiller at få udført en facadepudsning i en bestemt farve.

Den murermester vi sætter dig i forbindelse med er fra dit lokalområde. Der er dermed stor sandsynlighed for, at han allerede kender lokalplanen og kan vejlede dig med hensyn til farvevalg. En facadepudsning koster typsik mindre, end den ekstra værdi huset får.

Pudsning af sokkel , pris

Det er oplagt også at få pudset soklen, når muren alligevel skal pudses. Soklen på gængse parcelhuse og typehuse, udgør i reglen et lille indhak i forhold til muren. Hvis man inkluderer pudsning af sokkel i det bestilte murerarbejde, opnår man en ensartet og perfekt lodret flade på ydermuren.

Ethvert type- eller parcelhus får et anderledes æstetisk udtryk af en pudsning, hvorfor et hus der har fået lavet både en facadepudsning og pudsning af sokkel absolut ikke vil ligne nabohusene til forveksling. Beregn et online tilbud på pudsede facader hér på siden. Det er både nemt, hurtigt og 100% gratis for dig!

Pudsede facader, pris

Udover farvevalget, kan du også variere din husfacades fremtoning ved hjælp af den metode mureren pudser facaden med. Pudsede facader er ganske vist plane flader, men strukturen i pudset afhænger af måden den jævnes på af din murer.

De mest gængse varianter er vandskuring og filtsning.

Vandskuring er den bedst kendte og giver murfladen en lidt ’ruflet’ struktur. Priser på pudsede facader er selvfølgelig også afhængige af arbejdstiden. Vandskuring tager kortere tid end den anden almindeligt brugte metode.

Filtsning anvender i stedet et lille bræt påmonteret en særlig type filt.

Facadepudsning foregår i det tilfælde ved at mureren giver pudsen struktur ved at bruge cirkulære bevægelser til at jævne fladen med. På afstand er det svært at se hvilken type pudsning af husfacade mureren har anvendt. Set tæt på er forskellen til gengæld stor! Der er ingen forskel på hvor længe den nye facade holder, så valget er rent æstetisk. Der findes flere metoder til at jævne fladen.

Vi anbefaler derfor man tager imod det gratis håndværkerbesøg. Den kompetente murer, vi arrangerer du møder, kan helt sikkert råde og vejlede dig med hensyn til de mange valgmuligheder for din nypudsede husfacade.