Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.101 anbefalinger
På platformen har vi 97.894 håndværkere
Vi har indsamlet 373.673 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

På Murerpris.dk kan du beregne priser på efterisolering af facadevægge og ydermure.

På Murerpris.dk kan du altså finde priser på efterisolering af facadevægge og ydermure. Efterisolering er et større projekt, og det giver én tryghed, at man får fat i en dygtig håndværker, der kender til efterisolering, til at udføre arbejdet.

Man kan efterisolere sine mure både indvendigt og udvendigt. Hver metode har deres fordele og ulemper, og du kan læse mere om disse under menupunktet opgavebeskrivelser.

En facadeisolering er en mureropgave – har du brug for en vejledende pris på andre opgaver kan du beregne dem på Isoleringspris.dk.

Find en pris på efterisolering på 2 minutter

Via prisberegneren på Murerpris.dk kan du beregne dig frem til en overslagpris på en efterisolering af facade, vægge og/eller ydermure. Vær opmærksom på at prisen er vejledende, og det vil være nødvendigt med en besigtigelse af en fagmand, hvis du ønsker en konkret pris på efterisolering af din bolig.

Murerpris.dk kan arrangere et møde med en kvalificeret murer, der vil komme forbi til et uforpligtende besøg og snak om udførelsen af opgaven. Ring til Murerpris.dk med det samme på tlf: 7022 8014 og få booket et møde med en fagmand fra lokalområdet.