Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.101 anbefalinger
På platformen har vi 97.894 håndværkere
Vi har indsamlet 373.673 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Når man taler om typehuse i forbindelse med byggeprojekter, er der generelt betragtet to mulige projekter: Enten skal man have bygget nyt typehus, eller også planlægger man at få lavet en tilbygning til typehus. Uanset projektet, vil du sikkert gerne vide følgende:

  • Hvad koster det at få opført et nyt typehus?
  • Hvad koster det at få opført en tilbygning til et typehus?

Når du skal have pris på nybygget typehus er der flere faktorer der skal tages stilling til.

Typehuse er baseret på færdige tegninger og opføres endda sjældne gange med færdigbyggede elementer. Dog vil der typisk være visse valg du skal træffe, før byggeriet kan gå i gang – eksempelvis valg af køkken, små tilretninger, valg af tagmateriale mm.

Nyt typehus - pris

Vil du gerne have en vejledende totalpris på et nyt typehus, så kan du med fordel bruge vores typehusberegner på typehuse.prisberegning.dk:

Beregn prisen på et typehus her

Den endelige pris vil dog afhænge af flere faktorer – eksempelvis geografi og valg af byggematerialer og -teknikker. Det sted, du ønsker at opføre nyt typehus på, er særligt vigtig for håndværkens løn, tinglysning, generel pris, mm.

Murerpris.dk og Prisberegning.dk er specialister i at formidle kontakt over hele landet. Vi sørger for at finde en håndværker til dig, der hører til i dit nærområde.

Tilbygning til typehus

Nogle ønsker at give deres typehus et mere individuelt præg. Det gør sig særligt gældende, når man ønsker at udvide sit eksisterende typehus med flere beboelseskvadratmeter. Tilbygning til typehuse kan med fordel beregnes i vores prisberegner her på murerpris.dk.

Eller hvis du gerne vil have en vejledende totalpris på en tilbygning i træ/glas, så kan du få det her:

Beregn prisen på en tilbygning her

Det er desuden smart at kigge på denne artikel om tilbygninger, hvis du søger svar på spørgsmålet: Hvad koster tilbygning til typehus?