Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.101 anbefalinger
På platformen har vi 97.894 håndværkere
Vi har indsamlet 373.673 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvis du står overfor at skulle bygge et nyt hus, renovere eksisterende mure eller bygge en tilbygning til dit hus, er det oplagt at overveje hvad der skal laves og pris på at støbe fundament.

Det er værd at overveje at anlægge kælder, hvis man alligevel skal have støbt fundament. Fundament priser varierer kraftigt alt afhængig af hvilke opgaver, du ellers skal have udført. Det vil sige af den samlede ordres omfang.

Grundlæggende skal der jo graves ud og planes, før man kan støbe fundament. I disse tider hvor stormflod synes at være en årligt tilbagevendende begivenhed, er det også en god idé at sikre sig mod vand.

Den murermester vi formidler kontakt til vil helt sikkert kunne råde og vejlede dig. Det er vigtigt at fremtidssikre byggeriet mod oversvømmelse og andre former for fugtskader. Det kan være der skal lægges dræn i selve haven. Det kan også være selve fundamentet skal støbes med en særlig teknik.

Det afhænger alt sammen af dit specifikke hus og dets beliggenhed. Derfor kan den præcise pris først gives efter en murer har besigtiget stedet. Vores prisberegner kan dog give et overslag, du kan bruge som rettesnor.

Fundament i sten

Der er selvfølgelig flere typer materialer man kan anvende når man skal støbe fundament til huset. En variant der er lidt mere specielt, er at få lavet et fundament af sten. Det er en traditionel og visuelt lækker løsning, der nok skal vække den indre nostalgiker.

Fundamentsten er typisk af varianten kampesten, men kan dog bygges op af flere andre stentyper. Tal med din fagmand om mulighederne, når I holder Jeres møde om opgaven. Ønsker du et fundament af sten er det bestemt ikke noget problem.

Støbe fundament

Når din murer skal støbe fundament, er det i sagens natur nødvendigt at grave ud til samme først. Priser på fundament er derfor afhængige af undergrundens sammensætning på din matrikel.

Uanset jordens sammensætning skal du dog påregne at en del skidt spredes ud, samt at arbejdet kommer til at støje. Der skal jo både bruges gravemaskiner og cementblander, når man skal støbe fundament.

Fundamentspriser kan du naturligvis få alligevel. Udfyld blot vores prisberegner, så får du et godt online tilbud på at støbe fundament.